Bijgewerkt: 6 oktober 2022

CDA-Amstelveen koos Jan-Willem Groot als lijsttrekker

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
23-10-2013

CDA-Amstelveen heeft Jan-Willem Groot als lijsttrekker gekozen voor de Gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Jan-Willem heeft de afgelopen jaren veel bereikt voor de inwoners van Amstelveen. Als wethouder heeft hij gezorgd voor het scheppen van enkele duizenden banen door nieuwe bedrijven aan te trekken en door bestaande bedrijven ruimte te geven om te ondernemen.

Ook zijn mede onder zijn verantwoordelijkheid duizenden woningen gebouwd. Amstelveen staat er mede dankzij zijn inspanningen goed voor. We zijn blij, dat hij de kar weer wil trekken. Ook de andere kandidaten hebben hun sporen in de samenleving en in hun vak verdiend.

groot Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Jan-Willem Groot, (CDA) wethouder onder andere Economische Zaken


Volgens de algemene ledenvergadering hebben we “een goede mix gevonden tussen bekende gezichten, mensen die al wat langer meelopen in het CDA en nieuw talent”. Daarnaast “valt het op, dat zo veel goede mensen beschikbaar zijn als kandidaat voor een verkiesbare plek”.

Op nummer twee staat Ferry van Groeningen. Als toegewijd en betrouwbaar burgerraadslid Ruimte Wonen en Natuur is hij inmiddels gepokt en gemazeld in de Amstelveense politiek. Sandra van Engelen is op plek drie de eerste vrouw. Sandra heeft veel ervaring in de zorg, zowel aan het bed als met aansturing en regie. Op plek vier vindt u Gerard Hulsman, zelfstandig interim manager met kennis van economie en financiën.

Hoogleraar Privaatrecht en advocaat Reinout Wibier staat op nummer vijf. Jos Groot, met veel bestuurservaring in de zorg, staat op plaats zes. Pier Rienks, MKB ondernemer in het Stadshart vindt u op plaats zeven. Plekken acht en negen zijn respectievelijk voor burgerraadslid Klaas van Gelderen en Luc Jalink, registeraccountant en adviseur bij een energiebedrijf. Op nummer staat Amandhalia Nasserie. Zij is goed thuis in welzijn.  

Met deze mensen hebben we kennis om goede oplossingen te kiezen voor de inwoners van Amstelveen over Werk, Wonen en Zorg. Precies de onderwerpen die er de komende jaren toe doen. De top 20 van de lijst ziet er als volgt uit:

Jan-Willem Groot
Ferry van Groeningen
Sandra van Engelen
Gerard Hulsman
Reinout Wibier
Jos Groot
Pier Rienks
Klaas van Gelderen
Luc Jalink
Amandhalia Nasserie
Maarten de Gruyter
Frank Koole
John van Scheijndel
Ank Jonker-Leenderts
Petra de Groot
Albert van Blaaderen
Arjen Siegmann
Bert Seinen
Wil Koning
Barbara PelleAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.