Bijgewerkt: 3 december 2021

CDA-Amstelveen organiseert meedenkavond in Orion

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
17-06-2017

CDA Amstelveen nodigt inwoners van de gemeente en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties uit om actief mee te denken over het nieuwe verkiezingsprogramma 2018-2022. Op donderdag 29 juni 2017 wordt in ontmoetingscentrum De Meent (Orion 3) een meedenkavond georganiseerd. De bijeenkomst begint om 20:00 uur en staat onder leiding van oud-wethouder Jan Willem Groot.

Waardevol. Het CDA is in mei gestart met de voorbereidingen van het nieuwe verkiezingsprogramma. ‘Meest waardevol daarbij  zijn  ideeën en suggesties van inwoners zelf en van maatschappelijke organisaties in Amstelveen’, zegt Bert Rouwenhorst, voorzitter van de programmacommissie. Voor de meedenkavond van het CDA zijn uitnodigingen verstuurd naar onder andere sportverenigingen, scholen, kerken, zorg- en welzijnsorganisaties en vertegenwoordigers van wijken en buurten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Jan Willem Groot (CDA) wethouder in 2013


Opzet en doel. Discussieleider Jan Willem Groot zal tijdens de avond in De Meent uitleg geven over opzet en doel van de bijeenkomst. Daarna zal de groep in kleinere groepen worden verdeeld, waar volop over de onderwerpen kan worden gediscussieerd. ‘De uitkomsten worden daarna met de andere groepen gedeeld en vormen  een belangrijke basis voor het verkiezingsprogramma’, zegt Bert Rouwenhorst.

Aanmelden. Iedereen is welkom op deze CDA-avond. Aanmelden voor de bijeenkomst graag voor dinsdag 27 juni bij Bert Rouwenhorst, via zijn e-mailadres b.rouwenhorst@gmail.com. Bellen kan ook: 06-51701352.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS