Bijgewerkt: 27 november 2021

CDA-Amstelveen organiseert thema avond Gezondheidszorg

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
10-10-2011

Directeur Ons Tweede Thuis gastspreker op thema avond Gezondheidszorg

Het CDA Amstelveen nodigt u uit voor haar thema avond 'Gezondheidszorg nu en straks in Amstelland'  op donderdag 13 oktober 2011. De thema avond vindt plaats in Wijkcentrum De Bolder bij winkelcentrum Groenhof in Amstelveen.

van Leeuwen Amstelveen
(Bron CDA-Amstelveen - 2011)

Ad van Leeuwen, algemeen directeur van de Stichting Ons Tweede Thuis


Als gastspreker verwelkomen wij de heer Ad van Leeuwen, algemeen directeur van de Stichting Ons Tweede Thuis. Hij zal een voordracht houden en de discussie leiden over de gezondheidszorg in Amstelveen-Amstelland. De kosten en bezuinigingen in de gezondheidszorg staan op dit moment in het middelpunt van de belangstelling. Onderwerpen die de revue zullen passeren zijn: de gehandicaptenzorg, het persoonsgebonden budget (pgb) en de kosten van de gezondheidszorg in zijn algemeen onder het motto: van landelijke naar gemeentelijke uitvoering.

De heer Van Leeuwen spreekt vanuit een brede ervaring (31 jaar!)  en succesvolle zorgbenadering. Hij geeft leiding aan een stichting die in dienst staat van mensen met een verstandelijke, meervoudige en/of lichamelijke handicap. De stichting  wil met haar ondersteuning deze handicaps (zoveel mogelijk) compenseren.

Ons Tweede Thuis biedt mensen met een handicap, zowel kinderen als volwassenen, in verschillende woonvormen de mogelijkheid te wonen op een manier die bij hen past. Recent opende de Stichting een vestiging in Westwijk en nu wordt er nieuwbouw gerealiseerd aan Nifterlake: een kinderdagcentrum waar kinderen met een achterstand in hun ontwikkeling een veilige en aangepaste omgeving krijgen.

Ze krijgen er begeleiding met veel individuele aandacht en de nodige therapie. Het gebouw zal daar volledig op zijn ingericht en voorzien zijn van een zwembad, een binnentuin en 9 groepsruimtes. Het CDA Amstelveen nodigt u dan ook van harte uit donderdag 13 oktober 2011 aanwezig te zijn op onze thema avond.  aanvang 20.45 uur / Inloop vanaf 20.30 uurAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS