Bijgewerkt: 5 december 2022

CDA lijsttrekker Jaap Bond bezoekt Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
16-02-2011

CDA-lijsttrekker Jaap Bond bezoekt op maandag 21 februari 2011 Amstelveen in het kader van de verkiezingen van de provinciale staten op woensdag 2 maart 2011 Met de slogan “Topsteden, prachtdorpen in het Noord-Hollands landschap is er speciale aandacht voor duurzaamheid, tuinbouw en vrijwilligers.  

Bond Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Jaap Bond, gedeputeerde Economische Zaken


Het bezoek van Jaap Bond, in aanwezigheid van de regionale kandidaten Jos Groot (Amstelveen), Cees Broekhoven, Stans Gehrels (Haarlemmermeer) en Hermen de Graaf (Aalsmeer) maakt deel uit van de 'Bond Tour'. Voorafgaand aan de verkiezingen op 2 maart worden alle regio's in de provincie Noord-Holland bezocht.

,,We vertellen de mensen wat het CDA voor hen heeft bereikt, zoals de aanleg van de N201 en extra geld voor Jeugdzorg en wat onze plannen voor de provincie zijn. De verbinding tussen stad en platteland loopt als een rode draad door ons CDA-programma. Belangrijk onderdeel hiervan is stimulering van de economie en de maatschappelijke samenwerking. Verbetering van de bereikbaarheid door wegen en Openbaar vervoer en leefbaarheid is daarbij essentieel’’, aldus Bond.

Verkeer, veiligheid en vrijwilligers

Naast verkeer, zijn veiligheid en vrijwilligers drie pijlers in het CDA-verkiezingsprogramma. Bond: ,,Als CDA staan we voor samenwerking met organisaties die een belangrijke bijdrage aan onze maatschappij leveren. Daarom zetten wij de vele vrijwilligers in het zonnetje’’.

CDA Amstelveen
(Foto CDA - 2011)

Vlnr.:Cees Broekhoven uit Nieuw-Vennep nr. 4, Hermen de Graaf, CDA kandidaat bij de provinciale verkiezingen nr. 11 Kudelstaart, mevr. Stans Gehrels kandidaat nr. 12 Hoofddorp en Jos Groot nr. 16 uit Amstelveen


Bond is in Amstelveen van ca. 16.00 tot 19.00 uur. Hij bezoekt eerst de Urbanuskerk in Bovenkerk en zet daar de vrijwilligers voor de kerkrestauratie in het zonnetje. Vervolgens  gaat hij met burgers in discussie in Silversant. De Bondtour bezoekt ook Haarlemmermeer, Aalsmeer, Uithoorn, Ouder-Amstel en Diemen.

Afsluiting met jongerendebat

De campagnetour wordt maandag 21 februari a.s. afgesloten met een debat met CDA-jongeren, CDA-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Sybrand van Haersma Buma, lijsttrekker Bond en de regionale kandidaten Broekhoven, Gehrels, De Graaf en Groot. ,,De forse afvaardiging uit de regio is de beste garantie voor de juiste behartiging van de belangen in Noord-Holland’’, aldus het CDA.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.