Bijgewerkt: 7 december 2021

CDA-voorzitter Ruth Peetoom komt naar regio Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
28-11-2011

Dinsdagavond 6 december 2011 komt landelijk CDA-voorzitter Ruth Peetoom naar de regio Amstelveen. Zij gaat over de partijkoers in discussie met CDA-leden en andere geïnteresseerden. Debatleider op 6 december is Ciel Stevens, sinds maart dit jaar lid van Provinciale Staten van Noord-Holland voor het CDA.

peetoom  Amstelveen
(Bron CDA - 2011)

Ruth Peetoom (1967) is een predikant en politica. Als protestants predikante was ze aanvankelijk in Groningen actief en later van mei 2006 tot mei 2011 in Utrecht. Op 2 april 2011 werd zij partijvoorzitter van het landelijke CDA.


Bij de vernieuwing van de partijkoers die het CDA voorstaat, zijn belangrijke stappen gezet. In januari wordt daarover weer een landelijk congres gehouden. Peetoom zal op 6 december met de leden ingaan op de koers aan de hand van prikkelende stellingen. Deze stellingen worden toegelicht door leden van de afdelingen.

Actieve CDA Amstelveen leden

Stevens  Amstelveen
(Bron CDA - 2011)

Debatleider Ciel Stevens-Meewis, lid Provinciale Staten Noord-Holland van CDA


Vanuit Amstelveen neemt een van de actieve CDA leden deze rol op zich. Ook uit de andere afdelingen die bij de organiserende regio Amstelland Meerlanden horen (Aalsmeer, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder Amstel en Uithoorn) komen woordvoerders aan bod.

“We willen met onze voorzitter Peetoom én vooral de leden op zoek gaan naar de uitgangspunten die het kloppende hart van het CDA weer sprankelend kunnen maken’’, aldus de organisatoren.

De debatbijeenkomst wordt op dinsdag 6 december gehouden in Karavanserai bij de Pelgrimskerk, Roerdompstraat 17a, Badhoevedorp. De inloop is vanaf 19.30, de bijeenkomst start om 20.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.