Bijgewerkt: 31 maart 2023

Chinese kunst bij Canvas Art

Nieuws -> Cultuur

Bron: Canvas Art
18-09-2007

Canvas International Art opent de tentoonstelling CONCEPT NOW met werk van toonaangevende Chinese (conceptuele) kunstenaars uit de Sinopia collectie op zaterdag 29 september 2007 van 17.00 tot 19.30 uur.

COBRA MUSEUM en CANVAS

Met de tentoonstelling van deze unieke collectie sluit Canvas aan bij het programma van het Cobra museum. Van 28 september tot 27 januari 2008 toont het Cobra Museum de expositie CHINA NOW, met werk uit de Essl collectie uit Wenen (meer informatie: www.cobra-museum.nl). Voorafgaand aan de opening bij Canvas heeft u op zaterdag 29 september op vertoon van bijgevoegde uitnodigingskaart voor twee personen gratis toegang tot het Cobra Museum.

Weiwei Amstelveen
(Canvas Art - 2007)

Ai Weiwei- Colored Vases (2006) ceramics (3500-500 BC) acrylic color, heights ca. 13-30 cm


Tijdens CHINA NOW in het Cobra Museum zal Canvas nog twee andere Chinese tentoonstellingen maken: 'CHINA NOW NOW' met jonge Chinese kunstenaars en in januari 2008 een speciaal project over 'Chineseness' met Ni Haifeng, Tiong Ang en Wang Jianwei.

BOEKPRESENTATIE: SPOOKJES

De Argentijnse kunstenaar Elenio Pico heeft een kinderboek gemaakt: 'Spookjes'. In samenwerking met uitgeverij Nieuw Amsterdam vindt bij Canvas op woensdagmiddag 31 oktober 2007 (Halloween) de presentatie van dit boek plaats. Tegelijkertijd opent een tentoonstelling van Pico met o.a. de originele tekeningen. Vooral voor kinderen gaat het heel leuk worden. Dus zet de datum alvast in uw agenda.

PAN AMSTERDAM

Canvas is uitgenodigd om deel te nemen aan de PAN Amsterdam, die van 17 tot en met 25 november 2007 wordt gehouden. Zij zullen een spectaculaire presentatie maken met werk uit China, Zuid-Korea en Japan.

Sinds enkele weken heeft Canvas een vernieuwde website. Naast een mooiere vormgeving is er nu een duidelijkere scheiding tussen de galerie en de kunstuitleen. Gaat u maar snel kijken.

Website: www.canvas-art.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.