Bijgewerkt: 16 augustus 2022

ChristenUnie-Amstelveen de wijk in

Nieuws -> Politiek

Bron: ChristenUnie-Amstelveen
25-01-2010

De ChristenUnie gaat de komende verkiezingen de wijk in. Elke maandagavond zal zij politiek café houden in een wijk van Amstelveen. Komende week is de ChristenUnie in de wijk Patrimonium.

“De ChristenUnie is een echte wijkpartij en ziet het huidige wijkbeleid als een mogelijkheid om de kwaliteit van het woon- en leefklimaat te verbeteren. Daarom gaat de ChristenUnie elke week de wijk in om met diverse wijkbewoners te spreken”, aldus Bert de Pijper, kandidaat nummer twee op de lijst van de ChristenUnie.

Abina Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2003)

Hotel café restaurant Abina


Maandag 1 februari 2010 zal de ChristenUnie politiek café houden in de wijk Patrimonium in café-restaurant-hotel Abina aan de Amsterdamseweg 193 te Amstelveen. Het politieke café duurt van 20.00 uur tot circa 21.30 uur en naast lijsttrekker Jacqueline Koops zullen ook andere gemeenteraadskandidaten aanwezig zijn om vragen te beantwoorden of naar uw opmerkingen te luisteren. Iedereen is welkom en u hoeft zich niet van tevoren op te geven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.