Bijgewerkt: 16 augustus 2022

ChristenUnie-Amstelveen presenteert verkiezingsprogramma

Nieuws -> Politiek

Bron: CU-Amstelveen
19-01-2010

De ChristenUnie presenteert op maandag 25 januari 2010 officieel haar verkiezingsprogramma 2010-2014 aan leden, belangstellenden en pers. De presentatie zal plaatsvinden in Café Du Monde, Stadsplein 14 in het Stadshart Amstelveen vanaf 20.00 uur door de lijsttrekker van de ChristenUnie, Jacqueline Koops.

CU  Amstelveen
(Bron CU-Amstelveen - 2010)

De kop van het gemeenteraadsverkiezingen programma 2010-2014 van de ChristenUnie


Zij zal het verkiezingsprogramma getiteld “Dienstbaar – Duurzaam – Dynamisch” toelichten. Ook kunt u kennismaken met andere ChristenUnie-kandidaten voor de Amstelveense gemeenteraad, zoals Bert de Pijper, Aad Horst en Robert Varekamp.

De presentatie zal plaatsvinden in een informele sfeer onder het genot van een hapje en drankje. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Deze presentatie zal tevens de ‘kick-off’ zijn van de verkiezingscampagne van de ChristenUnie Amstelveen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Hoogtepunt van deze campagne is het bezoek van minister en vice-premier André Rouvoet van Jeugd en Gezin op 24 februari 2010 aan Amstelveen. Het verkiezingsprogramma is inmiddels op de website van de ChristenUnie geplaatst.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.