Bijgewerkt: 6 december 2021

ChristenUnie in Bovenkerk

Nieuws -> Politiek

Bron: ChristenUnie-Amstelveen
01-02-2010

De ChristenUnie gaat tijdens de verkiezingscampagne de wijken van Amstelveen in. Elke maandagavond zal zij politiek café houden in een bepaalde wijk van Amstelveen. Op maandag 8 februari 2010 is de ChristenUnie in de wijk Bovenkerk.

Horst Amstelveen
(Foto CU-Amstelveen - 2010)

Aad Horst van CU-Amstelveen


"Bovenkerk krijgt er na de huidige renovatie veel nieuwe bewoners bij. Het eigen karakter en betrokkenheid bij elkaar dienen behouden te blijven. Ik woon zelf al vele jaren in Bovenkerk en Bovenkerk gaat me daarom aan het hart. Ik nodig hierbij alle Bovenkerkers uit om te komen". Aan het woord is Aad Horst, gemeenteraads-kandidaat nummer drie van de ChristenUnie.

Het politieke café duurt van 20.00 uur tot circa 21.30 uur en naast lijsttrekker Jacqueline Koops zullen ook andere kandidaat gemeenteraadsleden aanwezig zijn om vragen te beantwoorden of naar uw opmerkingen te luisteren. Locatie: Café De Manen, Noorddammerlaan 9.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd, u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.