Bijgewerkt: 27 september 2024

Cobra Business Club schonk 50.000 euro aan Museum Cobra

Nieuws -> Cultuur

Bron: Museum Cobra
27-09-2024

De Cobra Business Club heeft een cheque van 50.000 euro overhandigd aan Museum Cobra. Deze genereuze bijdrage vormt een belangrijke ondersteuning voor het museum en draagt bij aan de realisatie van de toekomstige ambities.

Foto Amstelveen
(Foto Anna Wiersma - 2024)

Museum Cobra ontvangt een cheque ter waarde van 50.000 euro van de Cobra Business Club op 26 september 2024. Vlnr.: Max Amson (penningmeester) Amson & van Kolhoff Notarissen, Wilma Schoonderbeek-Netjes directeur van Netjes Beheer BV, Jan de Boer (interim voorzitter) Dura Vermeer, Jerry Straub (voorzitter Raad van Toezicht Museum Cobra), Ariëlla Kornmehl (bestuurslid Museum Cobra), Jordie Bakker advocaat Van Doorne BV en Carl Stal (bestuurslid Museum Cobra)


Na de toezegging van de driejarige subsidie van Gemeente Amstelveen is de Cobra Business Club heel blij om hun steentje hierin bij te dragen met het voortbestaan van het museum en daarmee ook het voortbestaan van de Cobra Business Club.

De Cobra Business Club is een netwerk van bedrijven dat zich langdurig aan het museum bindt, en biedt een goed platform om elkaar een paar keer per jaar te ontmoeten in een inspirerende omgeving tussen de kunstwerken in Museum Cobra. Elke bijeenkomst heeft een eigen uniek karakter met inspirerende sprekers. Het museum bedankt alle leden van de Cobra Business Club voor hun betrokkenheid en bijdrage.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.