Bijgewerkt: 22 maart 2023

Combinatieticket bij het Cobra Museum en Museum Jan van der Togt

Nieuws -> Cultuur

Bron: Gemeente Amstelveen
07-02-2019

Het is vanaf nu mogelijk om een combiticket te kopen voor zowel Cobra Museum voor Moderne Kunst en Museum Jan van der Togt. De twee Amstelveense musea hebben de handen ineengeslagen en bieden een gecombineerd bezoek tegen een gereduceerd tarief. 'Een positieve ontwikkeling. Goed om te zien dat deze twee musea elkaar opzoeken en daarmee versterken. Bezoekers krijgen meer waar voor hun geld en kunnen ook een ander museum bezoeken. Ik hoop dat dit een voorbeeld wordt voor veel meer samenwerking in de culturele en economische sector' - aldus Herbert Raat (VVD) wethouder Cultuur.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2019)

Marieke Uildriks directeur van het Museum Jan van der Togt, Herbert Raat wethouder Kunst en Cultuur, Stefan van Raay directeur van het Cobra Museum en Piet van den Heuvel (VVD) voormalig wethouder Cultuur en spelende kinderen op het Sandbergplein op 30 januari 2019 met een gestileerde combinatieticket


Werkwijze. Bezoekers kopen bij één van beide musea een ticket en kunnen dezelfde dag nog naar het andere museum. Het gekochte kaartje is wederom het entreebewijs. De combiticket kan op iedere dag van de week gekocht en gebruikt worden. Het ticket kost € 17,50 en is bij de kassa’s of via de websites van beide musea te verkrijgen. Een volwassenen ticket bij Museum Jan van der Togt kost normaliter € 11,50 en bij Cobra Museum € 12,50. Bezoekers besparen hiermee dus € 6,50.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.