Bijgewerkt: 28 november 2021

D66-Amstelveen feliciteert het 50-jarige Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
28-10-2016

Het Amstelveens Poppentheater bestaat deze maand 50 jaar. Voor D66-Amstelveen was dat een mooie reden om het theater te trakteren, want ook voor D66 is het een jubileum. Deze maand is het ook 50 jaar geleden, dat D66 als politieke partij werd opgericht in Nederland. D66-raadsleden Paul Meinhardt en Robert Zuidbroek gingen afgelopen weekend langs bij het theater om een traktatie te brengen. D66-Amstelveen vindt het bijzonder, dat een klein team, bestaande uit vrijwilligers en de directeur als betaalde kracht, zoveel werk verzetten en met zoveel enthousiasme. Dat verdient wat D66 betreft zeker een traktatie.

Foto Amstelveen
(Foto D66-Amstelveen - 2016)

Vlnr.: Bestuurslid Astrid Eetgerink, Myrthe Schuuring directeur van het poppentheater en D66-Amstelveen gemeenteraadsleden Robert Zuidbroek en Paul Meinhardt


D66 voelt zich verbonden met het poppentheater en heeft zich de afgelopen jaren bij verschillende gelegenheden ingezet om het poppentheater voor Amstelveen op deze unieke plek te behouden. Op de begroting van 2011 heeft de gemeenteraad, op initiatief van D66, besloten een forse bezuiniging op het poppentheater niet door te voeren. Ook bij de recent uitgebrachte cultuurnota is ervoor gezorgd, dat het poppentheater op de huidige locatie kan blijven bestaan. D66 zal zich ook de komende 50 jaar inzetten voor het poppentheater, zodat we over 50 jaar weer een jubileum kunnen vieren met elkaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS