Bijgewerkt: 16 augustus 2022

D66-Amstelveen is teleurgesteld

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
24-01-2010

D66-Amstelveen teleurgesteld over het uitblijven van het verantwoordingsdocument van het college

De fractie van D66 is teleurgesteld over het uitblijven van het verantwoordingsdocument van het college. D66 stelde in september schriftelijke vragen aan het college om bij de begrotingsbehandeling in november te komen met een verantwoordingsdocument om aan te geven welke zaken zij uit het collegeprogramma hadden gerealiseerd.

Het college antwoordde met dit document begin 2010 te komen. Met dit document is het college nog niet gekomen, Aangezien op 3 februari 2010 de laatste raadsvergadering van deze raad zal plaatsvinden, is het ook niet meer mogelijk een politiek debat over dit document te voeren en dat vindt D66 teleurstellend en onbegrijpelijk. Temeer, omdat het college zelf aangaf een voorstander te zijn van een publieke verantwoording. D66 vraagt zich daarom af hoe het college dit alsnog vorm wil geven.

Fractievoorzitter Catharina de Leur: “Wij vinden het jammer dat we met het college geen discussie kunnen voeren over wat ze hebben gedaan of eigenlijk wat ze niet hebben gedaan. Voor D66 is het duidelijk: die allure waar het college het in 2006 over had is niet van ze afgestraald.

Sterker nog: dit is geen daadkrachtig college gebleken. Op de gebieden van sport, cultuur, groen is er weinig gebeurd en dat terwijl ze op deze gebieden in een gespreid bedje hadden kunnen stappen. 4 verloren jaren!”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.