Bijgewerkt: 4 december 2021

D66-Amstelveen is verheugd met visie op het Oude Dorp

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
18-05-2015

De Amstelveense fractie van D66 is verheugd met de onlangs door het college van B en W gepresenteerde visie op de toekomst van het Oude Dorp. Volgens de democraten is vooral de wijze, waarop de inwoners en ondernemers van het dorp betrokken zijn bij de totstandkoming van de plannen een voorbeeld voor andere projecten. Zij zullen daarom pleiten om toekomstige projecten op dezelfde manier aan te pakken.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Tawros Aslanjan, raadslid voor D66 en woordvoerder Economische Zaken


Het college van B en W ziet onder andere de toevoeging van extra horeca als pluspunt voor het Oude Dorp. Tawros Aslanjan, raadslid voor D66 en woordvoerder Economische Zaken: “Het dorp is de afgelopen jaren een stuk gezelliger geworden, dit gaven bewoners en ondernemers ook aan. Dit laat ruimte om die lijn de komende jaren door te trekken."

Een andere lang gekoesterde wens van D66 zal als gevolg van de voorliggende plannen ook werkelijkheid worden, namelijk het invoeren van blauwe zones. Het plan om blauwe zones in te voeren kon ook op grote steun rekenen van de inwoners en ondernemers in het Oude Dorp. Aslanjan: “Een snel bezoek aan het dorp kan straks zonder te betalen, goed nieuws voor de bezoekers en de detailhandel lijkt me.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.