Bijgewerkt: 5 december 2022

D66-Amstelveen maakte een campagne video

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
21-02-2014

D66-Amstelveen presenteert deze week haar campagnespot voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. De video maakt onderdeel uit van de online campagne van de partij en is door de kandidaten zelf gemaakt.

Lijsttrekker Maaike Veeningen: “Vanuit de gemeente kwam de vraag, of we een filmpje wilden aanleveren om op de website te plaatsen. Begrijpelijk, want tegenwoordig bestaat het voeren van de campagne al lang niet meer alleen uit het flyeren bij winkelcentra en het voeren van debatten. Als lokale afdeling heb je niet veel middelen tot je beschikking. Dan kun je een standaard  filmpje aanleveren, maar onze kandidaten zijn zelf aan de slag gegaan, om zo het filmpje een lokale invulling te geven.Ik ben wel trots op het resultaat, dat we hebben neergezet. Er is hard voor gewerkt: je bent met z’n allen een hele dag in touw om uiteindelijk een kleine minuut  film over te houden. En op een gegeven moment gaat het best op de lachspieren werken als een take voor de vijfde keer over moet, omdat er een vliegtuig over raast, of iemand door het beeld fietst.

Juist op internet bereikt D66 veel van haar kiezers. Via de sociale media als Facebook en Twitter, en nu ook via een campagnespot op YouTube. Ik ben blij, dat we onze campagnefilm een lokaal tintje hebben kunnen geven.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.