Bijgewerkt: 27 november 2021

D66 gaat in gesprek met de inwoners van Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
04-11-2013

De fractie van D66-Amstelveen zal op zaterdag 9 november 2013 in gesprek gaan met inwoners van Amstelveen. Deze persoonlijke gesprekken zijn onderdeel van de landelijke D66 “in gesprek met“ actie. Verschillende lokale afdelingen (en regiobesturen) zullen op dezelfde dag door heel Nederland gesprekken voeren. Ook D66-Amstelveen neemt deel aan de actie en is daarom tussen 13.00 en 15.00 met meerdere fractieleden en andere D66-leden aanwezig bij winkelcentrum Middenhoven.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Maaike Veeningen, fractievoorzitter van D66-Amstelveen


Wat vindt u van Amstelveen?

Vaak gaat het in de politiek over problemen. Met de “in gesprek met” actie vraagt D66 aandacht voor wat er goed gaat in de stad. D66 hoort graag, waar mensen trots op zijn, en waarom mensen graag in Amstelveen wonen, maar ook welke kansen en verbeterpunten zij voor ogen zien.

“D66 is een partij die dicht bij de mensen en midden in de samenleving staat. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze inwoners. D66 is optimistisch, toekomstgericht, ziet kansen, toont daadkracht en neemt verantwoordelijkheid. Daarom past een positieve benadering bij ons, en kiezen wij er deze keer voor om aandacht te besteden aan wat waardevol is aan Amstelveen.” aldus lijsttrekker Maaike Veeningen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS