Bijgewerkt: 27 november 2021

D66 is de grootste partij bij EP verkiezingen in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
26-05-2014

Na bekendmaking van de verkiezingsuitslag van het Europees Parlement op zondag 25 mei 2014 bleek, dat D66 met 22% van de stemmen de grootste partij is geworden in Amstelveen. De democraten zijn er blij mee, dat Amstelveners in zulke groten getale hun vertrouwen hebben uitgesproken in de partij. D66 voerde campagne voor een sterker, slagvaardig en democratischer Europa. Met een opkomstpercentage van 44% lag Amstelveen boven het landelijk gemiddelde.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Harmen van der Steenhoven en Tawros Aslanjan, D66-Amstelveen raadsleden voeren campagne voor de Europees Parlement verkiezingen op de weekmarkt in Amstelveen op 16 mei 2014


De lokale afdeling van D66 schrijft de winst toe aan het internationale karakter van Amstelveen. D66-fractievoorzitter Frank Berkhout: “Amstelveen heeft een zeer internationaal karakter. Amstelveners zijn zich dan ook terdege bewust van de voordelen die Europa te bieden heeft. Naast vrede en veiligheid iets, dat vaak als té vanzelfsprekend wordt beschouwd, brengt Europa ons groei en banen.

Foto Amstelveen
(Foto D66-Amstelveen - 2014)

D66-Amstelveen raadsleden met D66-lijsttrekker Sophie in 't Veld voor de campagnebus in Amstelveen op 16 mei 2014


Mede door de keuze van zo veel Amstelveners voor een sterker Europa kan nu door D66 gewerkt worden aan een meer slagvaardige Europese Unie. Daar zijn we bij D66-Amstelveen heel erg trots op.” Eerder bezocht D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld Amstelveen al. Ook haar bezoek, naast een intensieve plaatselijke campagne, lijkt nu zijn vruchten te hebben afgeworpen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS