Bijgewerkt: 28 november 2021

D66: kwestie Cardanus vereist duidelijkheid

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
24-05-2011

De fractie van D66 zal woensdag 25 mei 2011 tijdens de bespreking van de kwestie Cardanus bij het college aandringen op het verschaffen van volstrekte duidelijkheid. Zoals bekend, wilde de gemeente het subsidie voor het jongerenwerk eerder beëindigen ( per 1 mei 2011) dan gepland ( 1januari 2012 ) vanwege het niet leveren van de afgesproken diensten.

Alink Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Rien Alink, fractievoorzitter van D66-Amstelveen


Cardanus dreigt hierdoor in financiële moeilijkheden te komen met de dreiging van een faillissement. Voor D66 staat de continuïteit van de uitvoering van het welzijnswerk voorop. Daarom wil de fractie, dat het college zich uitspreekt : is er nog voldoende vertrouwen in Cardanus, of wil het college de samenwerking beëindigen en het welzijnswerk op een andere manier organiseren.

Volgens fractievoorzitter Rien Alink is duidelijkheid vereist, omdat anders de welzijnsorganisatie aan het nu bestaande negatieve imago ten onder dreigt te gaan. “De medewerkers en vrijwilligers hebben recht op een duidelijke keuze, met het laten voortbestaan van deze onzekere situatie is niemand gebaat”.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS