Bijgewerkt: 24 februari 2024

D66-lijsttrekker wint 1e jongerendebat in Downtown

Nieuws -> Politiek

Bron: D66
15-02-2010

D66-lijsttrekker Catharina de Leur heeft afgelopen woensdagavond op 10 februari 2010 het 1e jongerendebat in Downtown gewonnen. Catharina de Leur ging in debat met vertegenwoordigers van de partijen BBA, OCA, CDA en SP over onderwerpen die jongeren aangaan.

Zo ging het over voorzieningen voor de jongeren, de openingstijden van de jongerencentra en een coffeeshop. De lijsttrekker van D66 overtuigde de jongeren van haar standpunten voor het jongerenbeleid in Amstelveen zodanig dat zij aan het einde van de avond via een applausmeter tot winnares van de avond werd uitgeroepen.

D66 wil jongeren veel meer betrekken bij het jongerenbeleid in Amstelveen. Zo wil D66 een jongerenpanel instellen om te horen wat jongeren belangrijk vinden en wat zij graag in de stad op het gebied van jongeren zouden willen zien. Ook wil D66 met de jongeren communiceren zoals ze dat ook met hun vrienden doen: via hyves en twitter.

Op het gebied van jongerenvoorzieningen pleitte D66 onder meer voor een jongerencentrum in Amstelveen-Noord en het mogelijk maken van een discotheek in Amstelveen naast het openstellen van de jongerencentra op de tijden die door de jongeren zelf gewenst worden.
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.