Bijgewerkt: 6 december 2021

D66 peilt de beleving van het Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
12-09-2011

Klopt het Stadshart voor ons allemaal?

D66 peilt samen met winkeliers mening over de beleving van het Stadshart. Dit gebeurt tijdens het Stadspleinfestival op zaterdag 17 september 2011.

D66 is al langere tijd een voorvechter voor een bruisender Amstelveens Stadshart. Cultuur, evenementen en het juiste winkelaanbod zullen  ‘de loop’ in het Stadshart bevorderen. Die drie componenten moeten elkaar versterken en dan kan het Stadsplein de functie van een echte Amstelveense ontmoetingsplaats krijgen. 

stadpleinfestival Amstelveen
(Bron P60 - 2011)

De flyer van het Stadspleinfestival Amstelveen 2011


Het Stadsplein heeft op vrijdag een voortreffelijke weekmarkt, maar ligt er de andere zes dagen van de week troosteloos bij. D66 is van mening, dat een flexibelere plaatsing van de weekmarkt meer mogelijkheden biedt voor een bruisender Stadshart. In een anonieme enquête vragen wij bezoekers van het festival om hun mening hierover. Komt u langs om de enquête even in te vullen?

Het Stadspleinfestival is een prima initiatief om het Amstelveense cultuuraanbod onder de aandacht te brengen. D66 maakt zich sterk voor de culturele instellingen en hoopt met deze enquête de inbedding ervan in de Amstelveense samenleving nog meer te vergroten. Kom dus naar ons bruisende Stadsplein, geniet van wat er aangeboden wordt op 17 september 2011!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.