Bijgewerkt: 5 december 2022

D66 wil concrete maatregelen van het college

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
12-07-2010

De fractie van D66-Amstelveen wil, dat het college van B en W in november, bij de behandeling van de begroting 2011, met concrete maatregelen komt om de 11 miljoen aan bezuinigingen die de gemeente de komende jaren te wachten staan in te vullen. Dat pleidooi heeft D66 gehouden bij de behandeling van de kadernota in de gemeenteraadsvergadering van 7 juli 2010.

De Leur Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Catharina de Leur, fractievoorzitter van D66 in de raadzaal op 7 juli 2010 tijdens haar toespraak


D66 wil het college tot november de ruimte geven, om met die concrete maatregelen te komen. “Maar dan moet er in november ook wel echt iets liggen, want de financiële situatie van Amstelveen vraagt daarom. ” aldus fractievoorzitter Catharina de Leur. “En de Amstelveense bevolking heeft er recht op om te vernemen welke bezuinigingsmaatregelen er worden genomen en hoe die precies worden ingevuld.” 

In tegenstelling tot veel andere partijen  is D66 van mening dat ook de Amstelveense bevolking betrokken moet worden bij de keuzes die straks op financieel gebied gemaakt gaan worden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.