Bijgewerkt: 3 december 2021

De 12de VVD-Amstelveen taartenactie

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
12-02-2018

De fractie van VVD-Amstelveen heeft op vrijdag 9 februari 2018 de vrijwilligers van het Huiskamerproject in Ziekenhuis Amstelland verrast met een overheerlijke slagroomtaart. Elk jaar rondom Valentijnsdag worden in de gemeenten van Noord-Holland mensen en organisaties door de VVD Statenfractie in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio. De VVD Taartenactie vond dit jaar voor de 12de keer plaats.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2018)

Mevrouw mr. Petra Kirch-Voors VVD statenlid van de Provinciale Staten Noord-Holland en Rob Ellermeijer VVD-Amstelveen raadslid omringd door vrijwilligers van Ziekenhuis Amstelland met de 12de VVD taart


Het Huiskamerproject is een initiatief van Marcella Bregman en is vorig jaar op 23 oktober 2017 van start gegaan in Ziekenhuis Amstelland. Het doel van dit project is om kwetsbare en klinisch opgenomen patiënten een welkome afleiding te bieden tijdens hun ziekenhuisopname. Er worden door de vrijwilligers diverse activiteiten aangeboden, een spelletje, muziek luisteren of gewoon een praatje. Het kan allemaal. De koffie staat in ieder geval altijd klaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 11:30 uur in de conversatieruimte op Kliniek Beneden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS