Bijgewerkt: 31 maart 2023

De 28ste Atelierroute in Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
05-09-2019

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 openen 73 Amstelveense kunstenaars hun deur voor het publiek: de 28ste Atelierroute Amstelveen. U bent op deze dagen van 11.00 tot 17.00 uur welkom in de individuele ateliers of op de gezamenlijke locaties zoals Ateliers A24, Ateliers 2005 en het raadhuis van Amstelveen.

Er worden schilderijen, tekeningen, sieraden en beelden getoond. Daarnaast is er fotografisch werk, glaskunst en nog meer te zien. Voor de kunstenaars een mooie gelegenheid om hun werk te tonen. Voor de bezoekers een bijzondere kans om de ateliers te zien. Tijdens de atelierroute kunt u kijken en vragen stellen. De getoonde werken zijn bovendien meestal te koop, en op veel plekken wordt wel een glaasje wijn of fris geschonken.Opening: zaterdag 5 oktober 2019. De atelierroute wordt op zaterdag 5 oktober om 11.00 uur in de kunstuitleen geopend door Herbert Raat (VVD) wethouder Kunst en Cultuur van de gemeente Amstelveen. Het startpunt om verder uw route uit te stippelen. Dus stap op de fiets en maak er een kunstig weekend van!

Centrale expositie: 27 september t/m 6 oktober 2019. De centrale expositie – voorafgaand aan de atelierroute – is van vrijdag 27 september tot en met zondag 6 oktober 2019 te zien bij Platform C | Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein in Amstelveen. Elke kunstenaar is op deze expositie vertegenwoordigd met één werk. Dit overzicht maakt het makkelijk om vooraf een selectie te maken van de kunstenaars die u wilt bezoeken en een interessante route uit te stippelen. De expositie zal in die periode geopend zijn tijdens de openingsuren van Platform C Amstelveen Stadsplein 97 - 99, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.