Bijgewerkt: 6 december 2021

De D66 campagnebus bezocht het Stadshart van Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
07-03-2015

De landelijke campagnebus van D66, in de vorm van een enorme touringcar, bezocht op zaterdagmiddag 7 maart 2015 het Stadshart van Amstelveen. Aan boord zaten meerdere democraten, onder wie Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg en lijsttrekker van D66 Noord-Holland Joke Geldhof. De partij rijdt in aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen op 18 maart 2015 door het heel Nederland om het D66 geluid te laten horen.

Foto Amstelveen
(Foto D66-Amstelveen - 2015)

D66 Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg en Joke Geldhof lijsttrekker van D66 Noord-Holland met de leden van de fractie van D66-Amstelveen naast de campagnebus op het Stadsplein van Amstelveen


De lokale fractie in Amstelveen sprak, samen met de inzittenden van de bus, bezoekers van het Stadshart. De partij is benieuwd wat men graag op zowel provinciaal als op landelijk niveau anders zou willen zien. “Wij willen vooruit met Nederland,” aldus van Weyenberg. “Het kabinet hobbelt van incident naar incident en de agenda van de ministerraad is al maanden angstvallig leeg. Zoals vandaag te zien is, branden wij wél van ambitie om voor mensen aan de slag te gaan. D66 gaat voor meer banen, minder lasten en beter onderwijs. Door met de D66 bus vandaag een bezoek te brengen aan Amstelveen, willen we deze boodschap persoonlijk en zo goed mogelijk overbrengen.”

De fractie van D66-Amstelveen vindt het enorm belangrijk, dat er zoveel mogelijk mensen hun stem laten horen tijdens de Provinciale Staten verkiezingen. “Uit de gesprekken kwam duidelijk naar voren, dat de inwoners van Amstelveen wel degelijk op de hoogte zijn van de verkiezingen,” aldus Frank Berkhout, fractievoorzitter van D66 Amstelveen. “Ik roep iedereen dan ook op om 18 maart naar de stembus te gaan en ik hoop, dat de opkomst in Amstelveen historisch hoog zal zijn.” De D66 bus bezocht naast Amstelveen op 7 maart ook nog Leiden, Hoofddorp, Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.