Bijgewerkt: 28 november 2021

De D66 is bezorgd ivm Cardanus

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
27-09-2011

Rien Alink (D66): Uitvoering van het welzijnswerk moet voorop staan. De D66 fractie maakt zich ernstig zorgen over de financiële situatie bij Cardanus. Nu het college heeft aangekondigd, dat de subsidie in 2013 gaat stoppen, zou de continuiteit van de welzijnswerk in gevaar kunnen komen.

Rien Alink Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Rien Alink, fractievoorzitter van D66-Amstelveen


Fractievoorzitter Rien Alink:" De uitvoering van het welzijnswerk moet door kunnen gaan. Bijvoorbeeld de vrijwilligerscentrale, dit is een netwerk van vrijwilligers, wat in jaren is opgebouwd. Ook de ondersteuning in de verschillende wijkcentra wordt door zeer betrokken mensen uitgevoerd. Dat het welzijnswerk in de komende jaren door verschillende partijen zal worden uitgevoerd, is voor D66 best bespreekbaar.

De afhankelijkheid van één organisatie is ook niet goed gebleken. Hoe het welzijnsbeleid er ook uit komt te zien en wat er ook met Cardanus gebeurt, het is van het grootste belang, dat de medewerkers en vrijwilligers de komende periode hun werk kunnen voortzetten. Zij mogen niet de dupe worden van mismanagement en bestuurlijke ruzies. Daarvoor is het werk wat zij doen voor veel mensen in de stad eenvoudigweg te belangrijk.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS