Bijgewerkt: 28 november 2021

De SP bezoekt de Operabuurt

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
19-10-2010

De toekomst van de Operabuurt is onzeker en onduidelijk. Er spelen de ontwikkelingen rondom de A9, het Hoogwaardig Openbaar Vervoer knooppunt en de lijnen 5 en 51 in relatie tot de plannen rondom de Amstelveenlijn.

Daarnaast is er onduidelijkheid over de toekomst van een aantal woningen in deze buurt. Slopen, renoveren, nieuwbouw? Reden genoeg voor de SP om de bewoners zelf te vragen wat zij vinden van de ontwikkelingen in hun buurt, en hoe zij graag de toekomst zien.

Daarom gaat de SP op zaterdag 23 oktober 2010 op bezoek in de Operabuurt. Vanaf 13.00 u zullen actieve SP leden, waaronder de raadsleden Joep van Erp en Patrick Adriaans, aanwezig zijn in de Operabuurt, en huis aan huis de bewoners vragen wat zij vinden van hun buurt en specifiek de hiervoor genoemde ontwikkelingen. De resultaten van het onderzoek neemt de SP-fractie in ieder geval mee naar de gemeenteraad. Zo nodig zal de SP ook actie ondernemen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS