Bijgewerkt: 2 december 2021

De SP flyert tijdens de vrijdagmarkt in het Stadhart Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: Amstelveenweb/SP
03-03-2017

Op vrijdag 3 maart 2017 waren wij op de weekmarkt op het Stadsplein Amstelveen en ontdekten dat Eric Smaling, Tweede Kamerlid van de Socialistische Partij en Patrick Adriaans gemeenteraadslid van SP-Amstelveen aan het flyeren waren.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Eric Smaling, Tweede Kamerlid van de Socialistische Partij en Patrick Adriaans gemeenteraadslid van SP-Amstelveen delen flyers uit op het Stadsplein Amstelveen op 3 maart 2017


Op de flyer zelf staat de tekst: '#Pak De Macht'. Aan de achterkant staat de volgende stelling:
'De afgelopen jaren hebben we gezien wat er gebeurt als ons land wordt bestuurd door een elite die vooral goed voor zichzelf zorgt. Dan maken zorgverzekeraars miljarden winst, terwijl 1 miljoen mensen hun zorgkosten niet meer kunnen betalen. Dan geeft een kleine groep mensen zichzelf bonussen, terwijl de anderen de rekening van de crisis betalen. Dan vallen Rutte en Asscher de samenleving aan met 50 miljard euro aan bezuinigingen. Terwijl multinationals voor miljarden belastingcadeautjes krijgen. Het is tijd voor verandering!

GEEN WINST OVER DE RUG VAN PATIËNTEN

De SP geeft de macht terug aan mensen. We bouwen aan een land waarin we samen leven en samen werken. Een land, waarin je medemens niet je concurrent, maar je buurman of collega is. Een land, waar we geen winst maken over de rug van patiënten en waar we respectvol omgaan met onze ouderen. Daarom zijn wij voor:
Een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico
Het verhogen van de lonen en de AOW-uitkering met 10 procent
Het verlagen van de huren en het bouwen van meer betaalbare woningen
Doet u mee? Emile Roemer, lijsttrekker'

Politicus Eric Smaling, hoogleraar en publicist en namens de Socialistische Partij maakt hij sinds juni 2007 deel uit van de Eerste Kamer der Staten-Generaal en sinds april 2014 van de Tweede Kamer. Smaling is als hoogleraar duurzame landbouw werkzaam aan het International Institute for Geo-Information Science and Earth Observation in Enschede. Lees het verkiezingsprogramma van de SP hier verder.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS