Bijgewerkt: 30 november 2021

De VVD investeert in mensen in Noord-Holland

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD / Amstelveenweb / Abina
12-02-2011

Op vrijdag 11 februari 2011 deelden de VVD Statenleden van Noord-Holland persoonlijk meer dan 130 taarten uit aan verscheidene personen en organisaties in Noord-Holland, die iets bijzonders voor de gemeenschap doen of hebben gedaan.

Doel van deze Taartenactie' is om mensen of organisaties in het zonnetje te zetten vanwege hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in buurt, wijk, stad, dorp of regio. Deze actie wordt sinds 2007, ieder jaar gehouden.

VVD-taart Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Een taart van de taartenactie van de VVD Statenfractie Noord-Holland


De VVD wil hiermee aandacht schenken aan het belang van sociale cohesie, projecten, en initiatieven die een positieve invloed hebben op de leefbaarheid in kleinere gemeenschappen. Vaak zijn het eigenzinnige en hardwerkende individuen die fantastische initiatieven op poten zetten, en de hele sfeer in een dorp, buurt of wijk of stadsdeel ten goede veranderen.

Er is veel belangstelling getoond voor deze actie; dit jaar zullen er meer dan 140 taarten worden uitgereikt, in bijna alle gemeenten van Noord-Holland. De ontvangende personen zijn veelal geen VVD-ers; dit was ook geen voorwaarde voor het ontvangen van een taart. Niet alleen vrijwilligers worden met deze actie geëerd, ook mensen die op professionele basis zich op een bijzondere manier inzetten in Noord-Holland konden worden genomineerd.

Amstelveen

De drie uitbaters van het Hotel-Café-Restaurant Abina aan de Amsterdamseweg, Jeffrey Oudshoorn, Robin Oudshoorn en Laurens Janssen waren overrompeld, dat een VVD comité twee taarten voor hen meenamen.

VVD-taart Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De Statenlid in gesprek met de uitbaters van Restaurant Abina. Vlnr.: Petra Kirsch, raadslid Walter Vervenne, raadslid Marius Rietdijk fotograaf, Robin Oudshoorn, Laurens Janssen en Jeffrey Oudshoorn van Abina


VVD-taart Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De taart wordt met grote snelheid aangesneden


VVD-taart Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Jan-Willem Groot, wethouder economische zaken (l) kwam ook naar Abina, om ze te feliciteren


VVD-taart Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Walter Vervenne, raadslid voor de VVD-Amstelveen: 'Wij hebben als fractie de Provinciale Staten geadviseerd om Abina nu echt een keer in het zonnetje te zetten en dat verdienen ze!'


VVD-taart Amstelveen
(Bron Abina - 2011)

Een drukke Koninginnedag rondom het restaurant Abina


Onder leiding van mevrouw Petra Kirch-Voors (Statenlid wegen, verkeer en vervoer (WVV) van de Provinciale Staten van Noord-Holland, werden de taarten aan de heren overhandigd en ze zei het volgende:

'Wij vinden, dat dit jaar jullie de taart hebben verdiend, want door de traditie van Abina voort te zetten met de leuke feesten en activiteiten, zoals Koninginnedag, WK voetbal op het grote scherm hebben jullie dit verdiend. De VVD wil als voorbeeld benadrukken, dat ze dit graag ziet, dit extraatje voor de inwoners van Amstelveen!'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS