Bijgewerkt: 18 mei 2024

De VVD komt naar u toe!

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
20-06-2011

De VVD houdt voortaan fractievergaderingen op locatie. In plaats van het Amstelveense raadhuis gaat zij dus regelmatig op bezoek bij verschillende instellingen, bedrijven en bewoners. Vorige week is zij begonnen bij het Amstelveens Sportbedrijf en de Stichting Topsport Amstelveen.

vvd  Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2011)

De VVD fractie op bezoek bij het Amstelveens Sportbedrijf


Het is eigenlijk heel logisch, volgens VVD-fractievoorzitter Kees Noomen: ‘Als lokale politiek zie je al genoeg vergaderzalen van binnen. Wij willen juist in de vezels van de stad zitten. Op bezoek dus bij de plekken, waar het echt gebeurt, bij de mensen en organisaties thuis.’

Onder dit motto liet de VVD-fractie zich vorige week maandag 13 juni 2011 bijpraten door het Amstelveens Sportbedrijf en de Stichting Topsport Amstelveen (STAV). Zij werden in de nieuwe Bankras sporthal ontvangen door Dirk Landsaat (directeur), Jan Tonkes, Gerrit Braam en voormalig volleybal interlandspeelster Agnes Brunninkhuis.

Het viel de VVD-fractie op hoeveel de STAV in haar korte bestaan heeft bereikt. De STAV werd in 2009 in het leven geroepen om in Amstelveen het sportklimaat te stimuleren. Samenwerking is hierbij het toverwoord. Verschillende Amstelveense instellingen werken samen om de sporters en sportclubs te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan medische begeleiding door het Amstelland.

De VVD houdt het komende jaar dus regelmatig fractievergaderingen op locatie. De eerst volgende keer gaan wij op bezoek bij de Amstelveense Schouwburg. Wil je de VVD-fractie ook een keer bij jullie vereniging of club ontvangen? Laat het ons weten via www.vvd-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.