Bijgewerkt: 27 november 2021

De aanhouder wint!

Nieuws -> Politiek

Bron: Walter Vervenne VVD
13-03-2013

Walter Vervenne, raadslid voor de VVD-Amstelveen stuurde deze e-mail naar onze redactie:

'Ruim twee jaar werd er gesproken over onbegrijpelijke parkeerboetes tijdens koopavonden rond de drie winkelcentra Kostverlorenhof, Bankrashof en Groenhof. Die winkelcentra zijn op vrijdagavond niet opengesteld en wel om een eenvoudige reden. Er zijn gewoon geen klanten. Wel hielden parkeerwachters toezicht op niet betalende parkeerders tot aan 21.00 uur.

vervenne Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Walter Vervenne, raadslid van VVD-Amstelveen tijdens een raadsvergadering


Regelmatig werden er grote boetes uitgedeeld aan visite van bewoners daar. Door bewoners rondom Kostverlorenhof, Bankrashof en Groenhof werd er meerdere malen aandacht gevraagd voor deze onbegrijpelijke situatie. Maar ja, zo iets veranderen en aanpassen, dat is niet eenvoudig.

De wethouders parkeren is beleid, handhaving is boete en economische zaken is contact met de winkeliers, drie dus, zijn er bij betrokken. Twee weken geleden viel in alle brievenbussen van bewoners een bericht van de gemeente Amstelveen, namelijk de mededeling, dat met ingang van 1 maart 2013 het parkeren op vrijdagavond vanaf 18.00 uur vrij is. Zo zie je maar, de aanhouders winnen uiteindelijk toch.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS