Bijgewerkt: 3 december 2021

Dirk Landsaat kreeg een VVD taart uitgereikt

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen / Amstelveenweb
13-02-2010

Afgelopen vrijdag op 12 februari 2010 werd door de VVD taarten uitgereikt aan directeur Dirk Landsaat van het Amstelveens Sportbedrijf. Dit taarten uitdelen is een initiatief van de VVD-fractie in de provincie Noord-Holland om mensen te eren die vrijwillig extra maatschappelijke inspanningen leveren.

Landsaat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Dirk Landsaat, de directeur Amstelveens Sportbedrijf was heel verrast, toen de VVD delegatie in zijn kantoor binnenstormde met een taart


Landsaat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Marius Rietdijk en Tom Ponjee, van de VVD-Amstelveen fractie volgen de gebeurtenissen


Namens deze fractie kwam de voormalig Amstelveense fractievoorzitster Petra Kirch lid statencommissie: Wegen, Verkeer en Vervoer (WVV) van de Provincie Noord-Holland naar All Sports. Ook aanwezig waren VVD wethouder Sport Joss Tabak en fractieleden Marius Rietdijk, specialist in het geven van waardering en complimenten en Tom Ponjee.

Landsaat en zijn team worden geprezen voor hun inspanningen om Amstelveen als sportstad op de kaart te zetten. Ze kijken niet op een uurtje extra en zijn bijna 8 dagen in de week met sport bezig. Zo werd onlangs een prachtige show gemaakt van de huldiging der Amstelveens sportkampioenen van het jaar 2009. De VVD vindt sport erg belangrijk om de jeugd sociale vaardigheden te leren, gezond te houden en hen straat en drugs te laten vermijden.

Landsaat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Dirk Landsaat en Petra Kirch met de taart


Speech Petra Kirch

Graag willen we de VVD taart uitreiken aan een man die zich in Amstelveen onderscheidt; Dirk Landsaat en zijn team van het Amstelveens sportbedrijf. Dirk Landsaat is al jaren directeur van het Amstelveense Sportbedrijf. Samen met zijn team doet hij er alles aan om, binnen het beschikbare budget, de Amstelveense sporter te faciliteren en Amstelveen als sportstad op de kaart te zetten.

Zij steken heel veel extra tijd en energie in het ontwikkelen en uitwerken van ideeen en geven ondersteuning aan de vele sportverenigingen die Amstelveen rijk is. Dirk Landsaat in het bijzonder, kijkt niet op een uurtje en is bijna 8 dagen in de week met sport bezig.

Landsaat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Dirk Landsaat wil het moment niet missen en na het bedanken van de taart spreekt hij over, hoe belangrijk is voor Amstelveen de geplande nieuwe topsport accommodatie


Zo was er onlangs de huldiging van de Amstelveense sportkampioenen van het jaar 2009. Daar heeft hij samen met zijn mensen een prachtige show van gemaakt. Ook toen hij in 2009 werd getroffen door ziekte en een ingrijpende operatie heeft moeten ondergaan, was Dirk nauwelijks afwezig. Wij hopen en verwachten, dat Dirk en zijn team nog lang zullen doorgaan om de breedtesport in Amstelveen te ondersteunen en van het Amstelveens Sportbedrijf een succes te maken.

Landsaat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Een groepsfoto vlnr.: Joss tabak, wethouder sport, Petra Kirch lid statencommissie van de provincie, Marius Rietdijk van de VVD fractie en Dirk Landsaat, directeur Amstelveens Sportbedrijf


Voor de VVD is de breedtesport in Amstelveen enorm belangrijk om de jeugd sociale vaardigheden te leren, gezond te houden en hen van de straat en drugs te houden! Het Amstelveens Sportbedrijf helpt de VVD enorm, om deze doelen te bereiken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS