Bijgewerkt: 24 februari 2024

Doe mee met beachvolleybal voor het goede doel

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Beach 4 Guusje
16-04-2013

Aalsmeer - De Guusje Nederhorst Foundation (GNF) kan alle financiële hulp gebruiken om kinderen te helpen. De medewerkers van Schneider Electric uit Hoofddorp hebben daarom een speciaal initiatief opgezet om extra middelen binnen te halen.

Hiermee willen zij kinderen ondersteunen die zijn mishandeld, misbruikt, of verwaarloosd. Door het organiseren van een Beachvolleybaltoernooi hoopt Schneider Electric het voor GNF mogelijk te maken om een “Tovertuin” in de openlucht te realiseren. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 4 mei 2013 in The Beach te Aalsmeer.

beachvolleybal Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Beachvolleybal


Nog plaats voor nieuwe teams

Een Tovertuin is een veilige speelplaats voor kinderen die om welke reden dan ook in een  opvangcentrum verblijven. GFN richt zich op de 31.000 kinderen die momenteel in sobere opvangcentra in Nederland verblijven. Schneider Electric steunt hen graag bij het verwezenlijken van de droom om kinderen weer kind te laten zijn en vraagt jouw hulp hierbij.

Voor het beachvolleybaltoernooi zijn ze nog op zoek naar nieuwe teams. Wil je ook bijdragen aan dit bijzondere initiatief van Schneider Electric voor GNF? Schrijf jouw team dan snel in. Dit kan via de website en het inschrijfformulier op www.beach4guusje.nl

Beachvolleybaltoernooi voor het goede doel GNF

Wanneer:  4 mei 2013. Aanvang: 12:00 uur. Waar: The Beach, Aalsmeer. Voorwaarden: Een team bestaat uit minimaal 5 personen. Kosten: per team 100 euro voor de GNF. Het team met de leukste naam, hoeft geen bijdrage te betalen. Kijk voor meer informatie over de stichting en het toernooi op www.beach4guusje.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.