Bijgewerkt: 15 april 2024

Dr. Reisman van Ziekenhuis Amstelland is Toparts

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
19-01-2011

Dr. Cobi Reisman, uroloog in Ziekenhuis Amstelland, is afgelopen donderdag 13 januari 2011 verkozen tot TOPARTS op zijn vakgebied in Nederland. Dit gebeurde bij de Mednet verkiezing van 2010, waarbij medisch specialisten konden aangeven aan wie zij hun dierbaren zouden toevertrouwen.

Bij deze verkiezing waren nog drie specialisten van Ziekenhuis Amstelland genomineerd: de heer Aronius (gynaecologie), mevrouw Boersma (dermatologie), en de heer Rustemeijer (interne geneeskunde).

Reisman Amstelveen
(Foto ZHA - 2011)

dr. Cobi Reisman uroloog


Cobi Reisman

Cobi Reisman is sinds 2006 werkzaam in Ziekenhuis Amstelland. Hij heeft vooral naam gemaakt door de mannenkliniek op te zetten; speciale zorg voor de ouder wordende man met de daarbij horende problematiek. Ook is hij voorzitter van het Mens Health Clinic Network en secretaris bij de Nederlandse Vereniging voor seksuologie.

Mednet maakte donderdag 13 januari 2011 voor de vijfde keer de namen van de Mednet Topartsen bekend. De lustrumeditie breekt vele records: meer artsen hebben gestemd, in meer specialismen zijn Topartsen voorgedragen, meer Topartsen werken in algemene ziekenhuizen en het aantal vrouwelijke Topartsen is gegroeid. Lees ook: de lijst met Mednet Topartsen 2010 (pdf)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.