Bijgewerkt: 26 mei 2024

Een uitnodiging en een terugblik HV Wolfgerus van Aemstel

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Historische Vereniging Wolfgerus van Aemstel
04-03-2013

Op maandag 18 maart 2013 houdt de Historische Vereniging Wolfgerus van Aemstel haar algemene ledenvergadering in het Dienstencentrum te Ouderkerk aan de Amstel. De vergadering begint om 20.00 uur. Wij nodigen alle inwoners van Ouder-Amstel van harte uit deze vergadering bij te wonen.

In de vergadering worden voor de pauze algemene zaken en de stand van zaken van de verschillende werkgroepen ter informatie van de leden van de vereniging en de andere aanwezigen behandeld. Het hoogtepunt komt na de pauze.

Wolfgerus Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Het gebouw van het Gemeentelijk Historisch Museum van Ouder- Amstel in Ouderkerk, waar ook de leden van de Historische Vereniging Wolfgerus van Aemstel actief zijn


Dan wordt een film vertoond over ons dorp vertoond  zoals het er bijna vijftig jaar geleden bij lag. Ouderkerk aan de Amstel in 1965: het water, de bebouwing, en vooral de bewoners. Veel bewoners. Veel Ouderkerkers zullen zichzelf herkennen bij het zien van deze historische vastlegging Van het dorpsleven in 1965.

Mogen we op uw aanwezigheid rekenen? Graag van te voren aanmelden via wolfaems@xs4all , 020 964365 of schriftelijk Historisch Museum, Kerkstraat 5-8,1191JB Ouderkerk aan de AmstelAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.