Bijgewerkt: 22 maart 2023

Elhabib exposeert in MFC Buitenveldert

Nieuws -> Cultuur

Bron: Elhabib Chertah
17-10-2009

Mohamed Elhabib Chertah is een autodidactische schilder, die in Algerije is geboren en opgegroeid in Marokko. Momenteel woont en werkt hij in Amsterdam. In het eerste paar jaar heeft hij vooral met aquarel gewerkt, de laatste jaren schildert hij vooral met acryl in combinatie met andere materialen als modelleerpasta, draad, collage en meer.

Elhabib Amstelveen
(Elhabib - 2009)

Elhabib: Vrijheid


Naast schilderen is Elhabib net zo’n passionele zanger. Zijn zang is een fusie tussen klassieke Arabische muziek en Nederlandse teksten. Zo spelen deze twee achtergronden ook in zijn schilderijen een prominente rol, zowel in stijl als in boodschap. Schilderen is voor Elhabib een manier van leven.

Elhabib Amstelveen
(Elhabib - 2009)

Elhabib: Khamsa


Vooral kleuren spelen een hoofdrol die een vertaling zijn van emoties, identiteit, religie en interpretaties. Zijn werk lijkt een zoektocht naar vrijheid en inspiratie in het leven. Dit kenmerkt zijn krachtige maar speelse stijl. Voor meer informatie zie  www.elhabibart.com .

Elhabib Amstelveen
(Elhabib - 2009)

Elhabib: Jardin


U bent van harte welkom in ons café vanaf 16.00 uur in. Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes en het eerste drankje is gratis. Zoals u gewend bent in het Café Buitenveldert zal er wederom live muziek zijn.

Een inloopcafé voor mensen die wonen of werken in Buitenveldert en omgeving, altijd op de laatste vrijdag van de maand. U bent van harte welkom in ons café vanaf 16.00 uur in het Multi Functioneel Centrum Binnenhof aan de A.J. Ernststraat 112. bij het Gelderlandsplein tegenover ABN AMRO Bank. Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes en het eerste drankje is gratis. Zoals u gewend bent in het Café Buitenveldert zal er wederom live muziek zijn.

Elhabib Amstelveen
(Elhabib - 2009)

Elhabib: Duif


Website: Elhabib ArtAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.