Bijgewerkt: 3 december 2023

Expositie Amstelveense kunstenaars verlengd

Nieuws -> Cultuur

Bron: Museum Jan van der Togt
26-02-2010

De tentoonstelling van de Amstelveense kunstenaars Hein de Kort ( striptekeningen), Sharon van den Berg ( schilderijen), Jet Naftaniel-Joëls (draagobjecten), Marijke van Oostrum ( mixed-media) en Ingeborg Oderwald ( etsen) wordt wegens groot succes verlengd tot en met zondag 14 maart 2010.

vd Berg  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Sharon van den Berg: Zonder titel -Olieverf op linnen jaar: 2007 , 81 x 66 cm


Het gevarieerde aanbod spreekt zo tot de verbeelding, dat de kans wordt geboden om het werk nog een extra week te bezichtigen. De succesvolle tentoonstelling in Museum Jan van der Togt van 99-jarige Hongaars-Nederlandse schilderes Mariska Hofman-Gáspár wordt ook verlengd tot en met 14 maart 2010.

Gaspar Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Mariska Gáspár - Joyeuse 2- olieverf op linnen


Na diverse artikelen in o.a. Trouw, Het Parool, De Telegraaf en 'optredens' bij AT5 en RTV-NH bleek de interesse in haar werk en haar persoon zo groot, dat het publiek de kans wordt geboden om de schilderijen nog een extra week te komen bezichtigen. Mariska Hofman- Gáspár  is zelf ook nog regelmatig in het museum aanwezig en ondanks haar hoge leeftijd nog vol jeugdig enthousiasme.

Adres: Museum Jan van der Togt Dorpsstaat 50 1182 JE Amstelveen geopend van woensdag t/m zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.