Bijgewerkt: 27 september 2024

Expositie 'De Opstaande Mens' in DeNieuweGalerie

Nieuws -> Cultuur

Bron: AmstellandKunst
24-09-2024

Vanaf vrijdag 4 tot en met zondag 13 oktober 2024 toont Martin Schelstraete in DeNieuweGalerie in een solo expositie oud en nieuw werk rond het thema 'De Opstaande Mens'. Schilderijen, tekeningen en grafiek waarin de mens centraal staat. Zijn achtergrond als coach-mentor is een belangrijke inspiratiebron voor verdieping van zijn kunstenaarschap.

Foto Amstelveen
(Foto Martin Schelstraete - 2024)

Martin Schelstraete: 'Sisyphus'

Over het beeldend kunstenaarschap zegt hij: 'Beelden zijn een universele taal voor het weergeven en communiceren van ervaringen, emoties en gevoelens. Ze kunnen onnoembare zaken als ‘sfeer’ en ‘stemming’ weergeven en vastleggen.' In 2011 studeerde Martin af aan de Wackers Academie. Sindsdien exposeert hij regelmatig. Zijn werk wordt door particuliere verzamelaars in binnen- en buitenland aangekocht.

DeNieuweGalerie (winkelcentrum Stadshart Amstelveen nr. 109) is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00u tot 18.00u, op zondag van 12 uur tot 18 uur. Meer informatie op https://www.denieuwegalerie.nl/ Martin Schelstraete is lid van AmstellandKunst. Zie https://www.amstellandkunst.nl/artist/martin-schelstraete



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.