Bijgewerkt: 21 maart 2023

Expositie 'Jij & Ik' Ons Tweede Thuis in Kunsthuis Elsenhove

Nieuws -> Cultuur

Bron: Vereniging Amstellandkunst
27-08-2015

De expositie 'Jij & Ik' vertegenwoordigt kunstwerken van cliënten van Ons Tweede Thuis. De cliënten laten ieder hun mooiste werk zien; werk dat hen gedurende weken, maanden, het meest heeft bezield. Zij kunnen er met liefde over vertellen; over het hoe, het wat, het waarom. Zoals het een echte kunstenaar betaamt.

Daarnaast is er een selectie gemaakt van ouder en recent werk. In de Pop-Up store vindt u een cadeauwinkel, een heerlijke snuffel hoek, waarin de mooiste presentjes te vinden zijn. Deze expositie zal ontroeren, verbazen, vrolijk maken! Ons Tweede Thuis kent vijf kernwaarden. Deze kernwaarden zijn alle vormgegeven in een sculptuur.

Foto Amstelveen
(Bron AvK - 2015)

De uitnodiging naar de expositie Jij & Ik Ons Tweede Thuis in Kunsthuis Elsenhove


Het sculptuur is samen met Ons Tweede Thuis, Han Schooneman van Schooneman Design en beroepskunstenaars Astrid Stoffels en SanSia Karina Tan van de Vereniging Amstellandkunst tot stand gebracht. Dit kunstwerk wordt tijdens de opening onthuld. Met trots nodigen wij u uit voor de opening van JIJ & IK! De opening wordt op zondagmiddag 6 september 2015 verricht door de burgemeester van Amstelveen, mevrouw Mirjam van ’t Veld.

In de periode van 4 t/m 20 september is het Kunsthuis iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Voor routebeschrijving en openingstijden van Het Kunsthuis op speelboerderij Elsenhove: www.elsenhove.nl . Tot ziens in het Kunsthuis!

Karina Tan, voorzitter VAK/Vereniging AmstellandkunstAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.