Bijgewerkt: 24 juli 2024

Expositie 'Lichtheid van het Bestaan' in Paviljoen Stadshart

Nieuws -> Cultuur

Bron: AVK
24-03-2010

Doet U mee aan een kunstinstallatie in het Paviljoen op het Stadshart?

Voor de installatie 'Lichtheid van het Bestaan' roept kunstenaar Elly de Jong u op om uw liefste kattebelletjes en korte liefdesverklaringen in anonimiteit te delen met anderen.

Stadshart Paviljoen Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Het leegstaande gebouw, het Stadshart Paviljoen in de Stadstuinen, waar de Expositie 'Lichtheid van het Bestaan' wordt door de leden van AVK gehouden in juni 2010


U hoeft hiervoor geen afstand te doen van deze gekoesterde liefdesbetuigingen, maar u kunt een kopietje of een scanbestand in hoge resolutie jpg of pdf aanleveren op dejongbeelden@gmail.com  op per post opsturen naar Elly de Jong, Ronde Hoep west 40, 1191 KL Ouderkerk a/d Amstel.

De installatie ‘Lichtheid van het Bestaan’ zal een centrale plek innemen bij de opening op 7 juni 2010 van de expositie van de leden van de AvK.

‘denieuwegalerie’ verhuist in juni 2010 van de A. J. Ernsstraat 665 naar het Paviljoen Stadshart op het Handelsplein 2 in Amstelveen en zal dan haar deuren openen voor het publiek. De AVK, Vereniging AmstelveenKunst, is een vereniging van 50 beroepskunstenaar uit de regio Amstelland.

Elly de JongAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.