Bijgewerkt: 7 februari 2023

Expositie 'Oneindig Water' in gemeentehuis Ouder-Amstel

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Jantien Sieben
29-01-2010

Op 5 februari 2010 zal om 16.45 uur door de locoburgemeester van de gemeente Ouder-Amstel de heer Will Pieterman het officiële startschot gegeven worden voor deze permanente tentoonstelling.

Het thema voor de expositie is 'Oneindig Water'. Vanuit het Cultuurplatform Ouder-Amstel zijn drie kunstenaars gevraagd deze expositie te organiseren, te weten Susanne Compier, Pascale Lefebvre, en Maud Payens.

Er worden voor het jaar 2010 een viertal exposities door deze kunstcommissie georganiseerd. Voor de eerste expositie, die op 5 februari 2010 officieel geopend wordt, zijn lokale fotografen en een tweetal beeldend kunstenaars gevraagd hun werk ter beoordeling voor te leggen.

Het aantal inzendingen was groot, waardoor een prachtige collectie is samengesteld. Kunstenaars die vanaf 5 februari in de publiekshal van het gemeentehuis te zien zijn, zijn: Paul Bellaart, Paul Boerman, Daniëlle van Hilten, Ramaz Goiati, Neely Schaap, Els Slokker, Annette van Waaijen en Inge Wiedijk. Zij laten ieder op hun eigen wijze het thema 'Oneindig Water' door middel van foto’s en objecten zien.

De twee volgende kwartalen zullen ook rondom het thema 'Oneindig Water' worden ingevuld door regionale kunstenaars. Het vierde kwartaal 2010 staat open voor iedereen. Meer hier over op de website van het Cultuurplatform en op de website van de gemeente Ouder-Amstel.

Deze foto/beelden expositie duurt tot en met 31 maart. Openingstijden publiekshal Gemeentehuis Ouder-Amstel: maandag tot en met donderdag van 08.30-17.00 uur vrijdag van 08.30-16.00 uur. Vondelstraat 1 te Ouderkerk a/d AmstelAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.