Bijgewerkt: 4 maart 2024

Fiets mee met GroenLinks-Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
15-02-2010

Op zaterdagochtend 20 februari 2010 fietst GroenLinks door Amstelveen om te laten zien dat Groen Werkt. De start van de fietstocht is op het Stadshart  en begint om 10.00 uur. De tocht duurt ongeveer 1 uur. Vanaf 9.30 uur is het verzamelen op het stadshart voor de bibliotheek.

De fietstocht gaat onder leiding van raadslid Hans Koot langs verschillende locaties zoals de A9, het volkstuinencomplex Langs de Akker, de 1e wachttijdvoorspeller, de Middelpolder en dan naar de brug over de Amstel. Hans Koot: “op deze locaties laten we zien dat Groen Werkt!.

Door de oplossingen van GroenLinks is het hier groener, duurzamer en socialer geworden. Ik roep dan ook alle Amstelveners op om met ons mee te fietsen en GroenLinks meer ideeën mee te geven”.  Om ongeveer 11.00 uur wordt het estafettestokje door Sander Mager overgedragen aan de lijsttrekker van GroenLinks in Ouder-Amstel, Mikis de Winter bij de brug over de Amstel.

Deze fietstocht maakt onderdeel uit van de fietsestafette met het motto: GroenLinks sterk in de regio. Onderweg vertellen wethouders, raadsleden en lijsttrekkers over gemeenschappelijke problemen zoals de verbreding van snelwegen, inpassing daarvan in het landschap, natuurbehoud, duurzame woningbouw en natuurlijk het belang van goede lange afstandsfietsroutes!

Daarbij wordt toegelicht dat Groen Werkt omdat bij deze punten GroenLinks heeft gezorgd voor goede oplossingen. Vijf afdelingen van Groen Links organiseren deze estafettefietstocht vanaf Amstelveen langs Ouderkerk a/d Amstel, Duivendrecht, en Diemen naar het Amsterdamse Oosterpark waar wethouder Maarten van Poelgeest iedereen ontvangt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.