Bijgewerkt: 12 juni 2024

Finissage tentoonstelling Royal Flowers of the Netherlands

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
29-04-2014

Op zaterdag 3 mei 2014 is er een feestelijke afsluiting van de tentoonstelling Royal Flowers of the Netherlands van Dennis A-Tjak (fotografie) en Inge Bečka (porselein) in Kunstuitleen Amstelveen. De afsluiting is van 15.30 – 17.00 uur onder genot van een drankje. Dennis en Inge zullen persoonlijk aanwezig zijn.

 Dennis A-Tjak fotografeert tulpen, narcissen en hyacinten, met veelal Koninklijke namen, in al hun glorie. De namen verwijzen direct naar het koningshuis. Inge creëert haar objecten veelal vanuit vormen uit de architectuur. Het lijnenspel is strak, gestileerd en tegelijkertijd ook overdadig en organisch.

Foto Amstelveen
(Bron Kunstuitleen Amstelveen - 2014)

De flyer van de tentoonstelling van Dennis A-Tjak (fotografie) en Inge Bečka (porselein)


Dennis en Inge (co-Art), is ontstaan uit het samenbrengen van 2 disciplines; fotografie en keramiek. Zij maken een co-creatie van 3 dimensionale vormen van porselein en aardewerk veelal gecombineerd met een overdadige bloemenweelde.

Voor uw agenda: 24 mei t/m 22 juni 2014: GRID Photofestival, van Yolanda Andrade "Mexican Still Life"Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.