Bijgewerkt: 24 juli 2024

FloraHolland lanceert online snijbloemencatalogus

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: FloraHolland
05-03-2010

FloraHolland lanceerde tijdens de FloraHolland Trade Fair in Naaldwijk een online snijbloemencatalogus. De catalogus is een van de diensten van FloraHolland e-Trade, hét online handelsplatform voor snijbloemen.

Digitaal zaken doen wordt in de sierteeltsector steeds belangrijker. Het zorgt voor meer efficiency in de keten. FloraHolland e-Trade maakt digitaal zakendoen in snijbloemen mogelijk. De online catalogus geeft een overzicht van het assortiment snijbloemen dat beschikbaar is via FloraHolland.

Hierbij is aangegeven wanneer de snijbloemen op de markt zijn en via welk afzetkanaal: de klokken van de verschillende marktplaatsen, FloraHolland Connect of de webshop van FloraHolland e-Trade. Koper Ronald van Duijvenboden van de Gebroeders Barendsen en aanvoerder Ron van Oosten van kwekerij Zijdezicht lanceerden de catalogus op de FloraHolland Trade Fair.

frankenstein  Amstelveen
(Foto FloraHolland - 2010)

Ron van Oosten (kwekerij Zijdezicht) en Ronald van Duijvenboden (Gebroeders Barendsen) lanceren gezamenlijk de FloraHolland bloemencatalogus


Duidelijkheid

Van Duijvenbode is blij met het complete en actuele overzicht dat nu online beschikbaar is. "Ik vind het een groot voordeel dat ik ruim tevoren met name de seizoensproducten inzichtelijk heb en mijn klanten alvast kan informeren." Ook Van Oosten, kweker van asters, vindt het fijn dat hij zijn assortiment nu vroegtijdig bekend kan maken.

"Ik voer gedurende een half jaar asters aan en kan nu al vroeg in het seizoen duidelijkheid geven over mijn assortiment en de beschikbare aantallen. Kopers kunnen daar dan al rekening mee houden, en ik heb de kans meer naamsbekendheid op te bouwen."

Aanbod activeren

Met een simpele handeling kunnen FloraHolland-aanvoerders zelf kosteloos hun assortiment zichtbaar maken in de catalogus. De veiling heeft het assortiment van 2009 al ingevoerd. Aanvoerders hoeven dit alleen maar te controleren en te activeren. De catalogus is bereikbaar via www.florahollandetrade.com  en bestaat uit een openbaar en een afgeschermd gedeelte.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.