Bijgewerkt: 21 maart 2023

Flower bazar consumentendagen in Floriworld Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Floriworld Aalsmeer
31-10-2021

Zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 is de Flower Bazar in FloriWorld gratis te bezoeken voor consumenten. De Flower Bazar is een zakelijke pop up beurs in luxe boetiek stijl in het ‘clubhuis van de sierteeltsector’ FloriWorld. Deze kleinschalige beurs is gericht op bloemen, planten én decoratie en is een vernieuwende aanvulling op de gelijktijdige grote beurzen Trade Fair en IFTF. Deze zakelijke beurs is van 3 tot en met 5 november 2021.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2020)

Het gebouw van FloriWorld in Aalsmeer op 22 oktober 2020


Deze luxe boetiekomgeving met sfeervolle aankleding en toonaangevende deelnemers uit de internationale sierteeltsector zorgen voor een waanzinnige setting die gezien mag worden! Bij deze tweede editie van de Flower Bazar krijgen consumenten de gelegenheid om deze adembenemende beurs gratis te komen bezichtigen. Op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 kunnen consumenten de beurs gratis bezoeken. De attractie FloriWorld is alleen dit weekend te bezoeken voor een gereduceerd tarief van € 12,50 p.p. (normaal 17,50). Openingstijden 6 en 7 november 10:00 – 15:00 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Floriworld - 2021)

FloriWorld is een indoor thema-attractie over bloemen en planten. Het gebouw met kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse bloembollenvelden representeert, is een echte blikvanger in Aalsmeer. Bezoekers lopen zelfstandig door de 14 verschillende shows en ruimtes, waarin je op spectaculaire wijze de magie van echte en virtuele bloemen beleeft


FloriWorld is de nieuwste interactieve bloemenexperience ter wereld. Je gaat er op ontdekkingsreis door de magische wereld van bloemen en planten. Je loopt o.a. door een plantenoase, bekijkt een virtuele bloemenshow, gaat met Daan de bruidegom op pad in de 4D film en je maakt er de mooiste selfie’s die je ook nog eens gratis via e-mail ontvangt. FloriWorld is gevestigd in het kleurrijke pand langs de Legmeerdijk op het terrein van de bloemenveiling. FloriWorld hanteert de richtijnen van het RIVM. Een corona check is (ten tijde van dit schrijven) bij een attractiebezoek niet nodig omdat FloriWorld een doorstroomlocatie is. FloriWorld is goed bereikbaar op de fiets, met de auto en het openbaar vervoer buslijnen 357 en 358. https://www.flowerbazar.nl/ www.floriworld.nl. Adres: Sierteeltstraat 1, 1431 GM AalsmeerAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.