Bijgewerkt: 5 december 2022

Fractieleden van D66-Amstelveen de straat op

Nieuws -> Politiek

Bron: D66-Amstelveen
10-02-2015

Politiek gaat vaak over maatschappelijke problemen en de oplossingen die politieke partijen daarvoor hebben. Zaterdag 7 februari 2015 ging D66 wederom in heel Nederland de straat op om het te hebben over de dingen die wél goed gaan. In veel gemeenten gingen D66'ers in gesprek met bewoners over de kansen die zij zien in hun stad, dorp, wijk of straat. Ook de Tweede Kamerleden waren op diverse plaatsen te vinden. Zo was Steven van Weyenberg in Amstelveen. D66-Amstelveen fractievoorzitter Frank Berkhout: “Ik vind het geweldig om met inwoners uit Amstelveen in gesprek te gaan. In onze buurten zit zo veel creativiteit. Daarom luistert onze D66-afdeling graag naar goede ideeën en zoeken we naar nieuwe kansen voor Amstelveen."

Foto Amstelveen
(Foto D66-Amstelveen - 2015)

De leden van D66-Amstelveen fractie op straat in gesprek met de bewoners


D66 heeft duidelijke ideeën over, hoe het verder moet met Nederland. D66-politici en vrijwilligers zijn dan ook veel op straat te vinden om het D66-verhaal te vertellen. Maar D66 hoort ook graag van wat mensen zelf belangrijk vinden in hun buurt en wat zij willen doen om hun omgeving nog beter te maken. Gelukkig zijn de meeste mensen in Nederland optimistisch en toekomstgericht. D66’er Berkhout: “We hebben weer veel inspirerende gesprekken gevoerd.” D66-Amstelveen is regelmatig op straat te vinden. De komende tijd werken we hard aan meer banen, minder regels en beter onderwijs voor onze stad.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Frank Berkhout, fractievoorzitter van D66-Amstelveen


De mensen met wie D66 in gesprek ging, kregen de gelegenheid de nieuwe kansen die zij zien in hun buurt te delen met heel Nederland. Dat kon door ze op te schrijven op de “In gesprek met…”-kaart. De ingevulde kaarten staan op de website www.gesprekmetnederland.nl . Dit geeft een mooi beeld van de vele gesprekken die zijn gevoerd, de onderwerpen die daarin naar voren kwamen en de kansen die Nederlanders zien.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.