Bijgewerkt: 8 december 2021

'Fred Teeven rijdt Mark Rutte door Amstelveen' op 17 maart 2018

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
15-03-2018

De leden van de volledige Amstelveense VVD-kandidatenlijst zijn op zaterdag 17 maart 2018 aanwezig tijdens een van de laatste campagnedagen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Geholpen door partijleider en minister president Mark Rutte gaan de kandidaten op locatie in gesprek met zoveel mogelijk Amstelveners. De VVD is sinds jaar en dag de grootste partij in Amstelveen en is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen al maanden geleden begonnen. ‘Eigenlijk zijn de afgelopen vier jaren dat de VVD in de coalitie Amstelveen heeft bestuurd de beste campagne voor onze partij’, aldus lijsttrekker Herbert Raat.

Zaterdag 17 maart zullen het Stadshart en het winkelcentrum Westwijkplein worden bezocht door het VVD campagneteam. Oud staatssecretaris Fred Teeven, momenteel werkzaam als buschauffeur op een dagelijkse lijndienst van Connexxion, zal de Amstelveense VVD kandidaten, vergezeld door Mark Rutte, naar hun locaties vervoeren.

Foto Amstelveen
(Foto Anko Stoffels - 2017)

Vlnr.: Herbert Raat, Kees Noomen, Rob Ellermeijer, Hans Bulsing en Janneke Leegstra van VVD-Amstelveen


De busrit wordt uitgevoerd in een touringcar die door de firma Beuk beschikbaar is gesteld. De route vanaf het Stadshart naar het Westwijkplein zal lopen via de Groen van Prinsterenlaan,  Keizer Karelweg, Van der Hooplaan, Beneluxbaan en de Hammarskjöldsingel. Onderweg zullen een aantal haltes worden aangedaan om Amstelveners op te pikken.

Het campagneteam is de zaterdag 17 maart de gehele dag onderweg, Fred Teeven en Mark Rutte zullen aanwezig zijn tussen 11.30 uur en 13.00 uur. Amstelveners zijn welkom om in gesprek te gaan met de Amstelveense VVD kandidaten.

De volledige kandidatenlijst voor de VVD Amstelveen ziet er als volgt uit: Herbert Raat (1), Janneke Leegstra (2), Kees Noomen (3, nu fractievoorzitter), Rob Ellermeijer (4), Hans Bulsing (5), Tom Coumans (6), Paul Feenstra (7), Arjan Gerritsen (8), Bas Zwart (9), Remco Snoek (10), Victor Frequin (11), Benjamin Smalhout (12). Inza Gast (13), Jos Beerepoot (14), Jet Smit (15), Jurgen Sommer (16) en Elena Vermes (17). De lijstduwers zijn Rolf Thung (18), Christa de Kemp (19), Sander Lusink (20) en Walter Vervenne (21).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.