Bijgewerkt: 16 augustus 2022

Frits Barend leidt debat over Wonen in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: PvdA-Amstelveen
25-01-2010

De bekende Amstelvener Frits Barend leidt het verkiezingsdebat over Wonen in Amstelveen. De datum van het debat is verschoven, het debat vindt plaats op donderdagavond 11 februari 2010, om 19.30 uur, in de bibliotheek op het Stadsplein.

Het debat Wonen in Amstelveen is een initiatief van de Partij van de Arbeid en GroenLinks. Het debat wordt georganiseerd door de bewonersvereniging VBU op Uilenstede. PvdA-lijstrekker in Amstelveen Remco Pols en zijn collega van GroenLinks Sander Mager riepen hun collega’s twee weken geleden in een open brief op tot het debat.

Volgens Remco Pols en Sander Mager is wonen één van de belangrijkste thema’s bij de verkiezingen voor de gemeenteraad op 3 maart. De lijsttrekkers van CDA, VVD, BBA, D66, SP en OCA hebben hun deelname inmiddels toegezegd.

Voorafgaand aan het debat over Wonen in Amstelveen debatteren jonge kandidaat-raadsleden van de deelnemende partijen over Jongeren in Amstelveen.

Het programma:

19.30 uur        Inloop

20.00 uur        Kandidaat-raadsleden over Jongeren in Amstelveen

21.00 uur        Lijsttrekkers over Wonen in AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.