Bijgewerkt: 7 december 2021

GL kandidaat-kamerleden in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
26-06-2012

Afgelopen zondag op 24 juni 2012 bezochten verschillende (kandidaat-) Tweede Kamerleden GroenLinks-Amstelveen. De lokale GroenLinks-afdeling van Amstelveen en Ouder-Amstel hield zondag haar zomerborrel voor leden en belangstellenden, bij het Bostheater in het Amsterdamse Bos.

Dibi Amstelveen
(Foto GL-Amstelveen - 2012)

Tofik Dibi en Corinne Ellemeet in gesprek met onder andere raadslid Axel Boomgaars en commissielid Albert Cohen uit Amstelveen


GroenLinks kandidaten voor de Tweede Kamer, Tofik Dibi, Corinne Ellemeet, Kees Diepeveen en Anne Scheltema Beduin bezochten de zomerborrel om kennis te maken met de leden van de afdeling en zich op de hoogte te stellen van de vragen die in onze gemeenten spelen. Tofik Dibi is overigens nu ook al Tweede Kamerlid voor GroenLinks.

Dibi Amstelveen
(Foto GL-Amstelveen - 2012)

GroenLinks kandidaten Tweede Kamer Dibi en Ellemeet in het fluisterbootje


Er was ook tijd voor vermaak. De aanwezige kinderen konden met de elektrische fluisterbootjes van Miniport op de grote vijver varen. Tofik Dibi en Corinne Ellemeet genoten ook van deze leuke attractie en voeren graag een stukje mee.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.