Bijgewerkt: 7 december 2021

Gezondheidscentrum Marne komt er en Maritsa blijft groen!

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
05-09-2011

Dankzij de steun van de omwonenden is het lokale partij Burgerbelangen Amstelveen (BBA) gelukt om het gezondheidscentrum voor Groenelaan, Waardhuizen en Middenhoven in de voormalige Willem Alexanderschool aan de Marne te laten vestigen. Op 21 september 2011 zal hierover worden besloten in de gemeenteraad.

Nadat duidelijk werd, dat het idee was om een gezondheidscentrum te vestigen op de open/groene locatie Maritsa, heeft BBA direct in 2009 zich voor deze zaak ingezet. Het bebouwen van Maritsa wekte veel weerstand.


Grotere kaart weergeven De voormalige Willem Alexanderschool aan de Marne 130-131

BBA is samen met de bewoners opgekomen voor een leuk en open groen Amstelveen. Vanaf het begin heeft BBA gesteld dat er ook andere locaties dienden te worden onderzocht. Daar is inmiddels een alternatieve locatie uitgekomen.

BBA heeft begin juli gevraagd om de bestemming van Maritsa groen te maken, zodat hier niet meer gebouwd kan worden en jong en oud kan blijven genieten van deze plek. BBA-wethouder John Levie heeft dit op vraag van BBA toegezegd. BBA heeft simpelweg samen met de bewoners de belangen voor Amstelveen nagestreefd. Bewezen is, samen veel te kunnen bereiken!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.