Bijgewerkt: 9 december 2022

Gratis huidecho bij Rembrandt apotheek

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Auke van der Wal
14-07-2010

Heeft u zonschade! Doe de gratis huidecho bij uw Rembrandt apotheek.

In de regel maakt de zon ons vrolijk en zorgt het voor de aanmaak van vitamine D in ons lichaam. Echter veelvuldig, en vooral onbeschermd, zonnen kan ook leiden tot zonschade. Vroegtijdige huidveroudering, verbranding en soms nog erger.

Huid echo Amstelveen
(Foto Rembrandt apotheek - 2010)

Tijdens het scannen van de huid kan de dermatoloog onmiddellijk op de monitor zien de huidige toestand van de huid, schade door de zon en nog veel meer


Ook dagelijks daglicht bestaat uit ultraviolette straling en met name de zogenoemde langgolvige straling dringt soms diep door in de huid. En dit is niet altijd zonder gevolgen. Door een verandering van het DNA kunnen pigmentvlekken en een verlies van elasticiteit en uitdroging van de huid ontstaan.

Wilt u weten in welke mate uw huid heeft geleden en hoe u deze kunt verbeteren? Ook bij uw Rivieren apotheek aan de Rembrandtweg 639 in Amstelveen kunt u hier achter komen. Op vrijdag 23 juli 2010  aanstaande kunt ook u van 10.30 tot 16.30 uur een gratis huidecho scan krijgen.

Met een ultrasound echo apparaat, bekend uit de verloskunde praktijk, krijgt u een heel precies beeld van de gezondheid van de diepere lagen van uw huid. De huidecho specialiste kan u dan adviseren hoe u uw huid kunt herstellen en beschermen. De huidecho wordt mede mogelijk gemaakt door Beauté Pacifique.

De door Deense dermatologen ontwikkelde dermaceutica van Beauté Pacifique zijn na Scandinavië, Duitsland en Amerika nu ook beschikbaar in Nederland. Ze herstellen de ouder wordende, zonbeschadigde of geïrriteerde huid en helpen bij acné, rosacea, psoriasis en eczeem. Aangezien eerdere huidecho dagen druk bezocht zijn adviseren wij u van te voren een tijd te reserveren op het nummer (020) 6432892Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.